Stort TACK Landskrona

2019-05-27
Ännu en valrörelse ligger nu bakom oss och de sista rösterna har snart räknats. Många samtal, åsikter, tankar och skratt har delats mellan Landskronabor innan vi rekordmånga gick till vallokalerna och röstade. Klockan 23.00 hade 23 av Landskronas 24 valkretsar räknats samman och Landskronamoderaterna kunde glädjas åt ett fint resultat.

I 22 av 24 kretsar hade röstantalet ökat eller förblivit oförändrat för Moderaterna och summan landade i en 4.1 % ökning från förra EP-valet. Det betydde i sin tur att stödet för Moderaterna växt näst mest av alla kommuner i Skåne.

Stort tack alla engagerade som levandegör Moderaterna på stan och sprider vårt budskap. Det är roligt att vara Moderat i Landskrona. Vår förening växer ständigt och det beror inte bara på att vi bedriver den bästa politiken utan även vårt eviga driv, härliga gemenskap och glimten i ögat.

Ett extra stort tack riktar vi självklart till årets valledare Annika Segerlund som inte bara engagerat vår kampanj utan även legat på kommunen, Skånekansliet och andra moderatföreningar för att stärka arbetsmiljön, politiken och demokratin.

Emil Tingström
Ordf. Landskronamoderaterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen