Välkomna

Landskronamoderaterna håller årsmöte och alla medlemmar är varmt välkomna.


Datum: Torsdagen den 28 februari
Tid: Mötet börjar kl. 18:30 men det bjuds på fika från kl. 18:00
Plats: LINC – Föreningsgatan 217 i Landskrona

Vi kan glatt meddela att mötet kommer att börja med att Anna Classon, tillväxt- och näringslivschef, berättar om näringslivet och olika kommande evenemang i Landskrona.

Årsmötet kommer där efter att välja ny styrelse samt verksamhetsberättelsen och räkenskaperna för 2018 kommer att redovisas. Motioner bör vara inkomna till styrelsen senast 21 februari och skickas enklast via mejl till emil.tingstrom@gmail.com. Även eventuella övriga praktiska frågor kring årsmötet kan ställas till undertecknad. Förslag på kandidater kan skickas till valberedningens samordnare Erik Frank under mejladress erik_frank_500@hotmail.com

Vi ser dig gärna vid lust och möjlighet på fika innan mötets början. Från klockan 18:00 kommer det att serveras semlor och kaffe. Anmälan om deltagande är inte obligatorisk men med tanke på att det kommer bjudas på en semla och dryck innan så är det bra om det anmäls senast en vecka före, d.v.s. senast tisdagen den 21 februari. Tänk på att uppge om du vill ha glutenfritt eller laktosfritt alternativ.
Varmt Välkommen!
Landskronamoderaternas Styrelse/Emil Tingström, ordförande
emil.tingstrom@gmail.com alt. 0707 20 15 10

Varmt Välkommen!
Landskronamoderaternas Styrelse/Emil Tingström, ordförande
emil.tingstrom@gmail.com alt. 0707 20 15 10


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen