ÅRSMÖTE

Landskronamoderaterna håller årsmöte och alla medlemmar är välkomna.

Datum: Tisdagen den 25 februari
Tid: Mötet börjar kl. 18:30 men det bjuds på fika från kl. 18:00
Plats: LINC – Föreningsgatan 217 i Landskrona

Årsmötet inleds med information av lokalpolischef Tina Anderberg. Tina berättar om polisens verksamhet och hur man arbetar med den senaste tidens sprängningar och övrig kriminalitet. Trots att brottsligheten minskat i Landskrona de senaste åren så är otryggheten i vissa områden fortfarande mycket hög och detta, tillsammans med mycket annat, har vi möjlighet att diskutera med Tina om.

Årsmötet kommer där efter att välja ny styrelse samt verksamhetsberättelsen och räkenskaperna för 2019 kommer att redovisas. Motioner bör vara inkomna till styrelsen senast 18 februari och skickas enklast via mejl till emil.tingstrom@gmail.com. Även eventuella övriga praktiska frågor kring årsmötet kan ställas till undertecknad.


Förslag på kandidater kan skickas till valberedningens samordnare Erik Frank under mejladress erik_frank_500@hotmail.com. Vi ser dig gärna på fika innan mötets början. Från klockan 18:00 kommer det att serveras semlor och kaffe. Anmälan om deltagande är inte obligatorisk men med
tanke på att det kommer bjudas på en semla och dryck innan så är det bra om det anmäls senast en vecka före, d.v.s. senast tisdagen den 18 februari. Tänk på att uppge om du vill ha glutenfritt eller laktosfritt alternativ.

Varmt Välkommen!
Landskronamoderaternas Styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen