Välkommen Ulf Carlsson

Ulf Carlsson blev i höstens val invald i Landskrona kommunfullmäktige på SDs mandat.
Efter valet har han omvärderat sina politiska ställningstaganden och har valt att lämna SD. Han behåller dock sin plats i KF eftersom han vill fortsätta ett politiskt samhällsengagemang med KF som plattform. Han blir istället medlem i moderaterna.

Formellt innebär detta att Ulf blir markerad som opolitisk i KF men, beroende på vad han och Moderaterna kommer överens om, informellt kan delta i den moderata KF-gruppens möten och överläggningar. Han förutsätts då rösta med den moderata KF-gruppen.

-Jag anser det vara av största vikt att fortsätta den dialog som finns med samtliga partier i KF, och Ulf´s medlemskap i moderaterna förändrar inte den åsikten, säger Torbjörn Brorsson.

Landskronamoderaternas politiska ledarskap, som en del av Treklövern, har inneburit en fantastisk framgång för Landskrona kommun. Det finns idag en väldigt positiv energi i kommunen. Det byggs som aldrig förr, det går bra för befintliga företag, det sker en positiv nyetablering och arbetslösheten minskar.

Vi ser fram emot att fortsätta driva en progressiv politik under hela mandatperioden. Att vi får ytterligare en röst i kommunfullmäktige ändrar inte den politiska inriktningen. Vi kommer att fortsätta driva på Landskronas positiva utveckling i samma riktning, med våra vallöften i fokus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen