Välkomna!

ÅRSMÖTE

Datum:        Onsdagen den 28 februari
Tid:               Mötet börjar kl. 18:30 men det bjuds på fika från kl. 18:00
Plats:            LINC – Östervångsplan 15 i Landskrona

Årsmötet kommer att välja ny styrelse samt verksamhetsberättelsen och räkenskaperna för 2017 kommer att redovisas. Motioner bör vara inkomna till styrelsen senast 21 februari och skickas enklast via mejl till emil.tingstrom@gmail.com. Även eventuella övriga praktiska frågor kring årsmötet kan ställas till undertecknad.

Förslag på kandidater kan skickas till valberedningens samordnare Peder Alberoth under mejl adress peder.alberoth@keiller.se

Vi ser dig gärna vid lust och möjlighet på fika innan mötets början. Från klockan 18:00 kommer det att serveras semlor och kaffe. Anmälan om deltagande är inte obligatorisk men med tanke på att det kommer bjudas på en semla och dryck innan så är det bra om det anmäls senast en vecka före, d.v.s. senast tisdagen den 21 februari. Tänk på att uppge om du vill ha glutenfritt eller laktosfritt alternativ.

Efter årsmötet kommer vi inför valet 2018 hålla nomineringsstämma och fastställa Landskronamoderaternas kommunallista.

Landskronamoderaternas Styrelse/Emil Tingström, ordförande

emil.tingstrom@gmail.com alt. 0707 20 15 10

 

NOMINERINGSSTÄMMA

Datum:        Onsdagen den 28 februari
Tid:               Mötet börjar kl. 19:30, dvs. efter årsmötet
Plats:            LINC – Östervångsplan 15 i Landskrona

I januari genomförde Landskronamoderaterna provval till kommunfullmäktige. Detta provval är endast rådande och det är en nomineringsstämma som fattar det slutgiltiga beslutet om valsedelns utformning. Samtliga medlemmar har rösträtt på en sådan stämma och i egenskap av medlem kallas du härmed till nomineringsstämma den 28 februari.

Inför stämman har en nomineringskommitté bearbetat resultaten av provvalet och kommer att presentera ett förslag till lista till kommunfullmäktige, men det är stämman som fattar den slutgiltiga utformningen.

Varmt välkommen på nomineringsstämman som blir det första avstampet inför valet den 9 september. Förutom att listan ska fastställas kommer några av de viktigare politiska frågorna att presenteras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen